IMG_20170726_205841.jpg

Tän kesän projektina syntyneitä Katoppa!-kierrätyskoruja tässä lisää. Ihan kuin karkkeja. Samanlaisia olen jo tehnyt perhepiiriin, mutta näillä väreillä en aiemmin. Kuten tuotelapussa lukee, niin nämä on uniikkeja. Oli vaan niin kivan näköinen tuo salmiakki, että pitinhän niitä pari tehdä myyymäläänkiin. Taustat on taottua kuparia ja patinoitu kauniin näköiseksi. Koukut on taas sterlinghopeaa, niinkuin mulla aina. Nopeimmat saa nämä hakea, kun vien ne perjantaina myyntiin. Ja paikkahan on Tuuma ja Tikki Oulun Pikisaaressa. Perjantaina ja lauantaina ei muuten pääse sinne autolla, kun Qstock pärähtää käyntiin ja vaikeuttaa kulkemista. 

Juu, onhan siellä tullut nyt itsekkin oltua tiskin takana. On ollut ihan mielenkiintoista ja opettavaista, jos vaikka joskus tulevaisuudessa niitä taitoja tarvitsis. Perjantaina täytyy taas mennä myymään, mutta ens viikon aion viettää lomaa näistä hommista ja käväistään pikku reissussa. Kuuluiskohan perjantaina festarimusiikki myymäläänkin asti...hmm.

Tein myös tilauksesta kuvan mukaisen Kirsikankukka-korun. Tuo vihreä Ruska-sarjan koru on valmistunut jo kouluaikoina näyttelyjä varten, mutta nyt jouti mennä käyttöön.

Kirsikan%20kukka%20ja%20ruska.jpg

Oppia tuon tekemisessä tuli taas jälleen kerran oikein olan takaa. Ne on nuo punaiset värit ja varsinkin pinkki, niin hankalia emaloitavia, mutta lopussa kiitos seisoi. 

Myymäläprojekti jatkuu ainakin elokuun lopulle ja jatkosta neuvotellaan varmaan elokuussa. Saapa nähdä. 

Ai niin, minut hyväksyttiin Proto ry:n jäseneksi. Proto on Pohjois-Suomen muotoilijat ry. Tässä heidän sivuilta kopioituna:

PROTO ry on vuonna 1987 perustettu taideteollisuusalan järjestö, jonka jäsenet toimivat muotoilun ja taidekäsityön eri osa-alueilla Pohjois-Suomessa. PROTO ry:n toiminta-ajatuksena on tehdä muotoilua tunnetuksi Pohjois-Suomessa ja toimia jäsentensä välisenä yhdyssiteenä ja tukea heidän ammattitoimintaa. PROTO ry toimii aktiivisesa yhteistyössä myös muiden muotoilu- ja kulttuurialan toimijoiden kanssa.

Proto on aika aktiivinen toimija paikallisesti ja täytyy itsekkin mennä mukaan toimintaan, kun pääsee muutenkin vauhtiin tässä omassa toiminnassa. Proton järjestämä Designtori on muuten meidän myymälän naapurissa elokuussa ja mekin hyödynnämme samaan aikaan järjestettävää Taiteiden yötä pidemmillä aukioloajoilla. Tuliskohan tuonne porukkaa sitten hiukan enemmän...