Bubbles%20k%C3%A4%C3%A4ty%203.jpg

Bubbles-tuotesarja sai lisäyksen vielä käätymäisen kaulakorun muodossa.

Nyt alkaa loppukiri koulun loppuun. Enää pari kuukautta opiskeluja jäljellä. Samalla tulee koko ajan suunniteltua jo tulevaa, vaikka se onkin vaikeaa koulutöiden lomassa. 

Pari tutkintoa olis myös jäljellä. Ekaksi tulee asiakaslähtöinen valmistamienn ja sitten on työharjoittelussa tehtävä tutkinto. Työharjoittelun, eli siis työssäoppimisen teen koululla ja huomenna ratkeaa, että mitä teen. Minua kiinnostais jo aiemmin mietitty emalointitekniikoiden esittelytaulu. Tein sellaisen jo omaan näyttelyyn, mutta vähän laajempana sellaisen voisi tehdä. Katotaan vielä, että mitä opettaja on kaavaillut.

Aluksi oli ajatuksissa lähteä ulkomaille hakemaan lisää oppia emaloinnista, mutta on ollut sellaista haipakkaa tämä opiskelu, ettei se ollut mitenkään mahdollista. Sitten on vielä osuuskunta, joka vaatii sekin paljon työtä. Ajatuksena olisi lähteä jossain vaiheessa vaikka Englantiin syventämään tietoja emaloinnista. Suomesta on vaikea löytää tietoa, koska täällä tehdään niin vähän tällaisilla tekniikoilla, kuin minä teen.