Vitriinit%20valkoinen.jpg

Näyttelyhän on sitten puolivälissä. Fiilis on erittäin positiivinen.

Olen kerännyt ensimmäisen viikon palautelaput, joita oli miellyttävän paljon. Positiivista oli se, että useimmat olivat lisänneet omia kommenteja ja osa oli laittanut pitkiä pohdintoja tuotteista, itse näyttelystä ja kaikesta muustakin. Ihan mieletöntä luettavaa, enkä olisi ikinä uskonut tällaiseen!

Itselle on tullut nyt viimeistään selväksi, että oikealla tiellä ollaan. Mukava saada vahvistusta tunteelle, joka kyllä oli jo ennestäänkin, mutta ainahan sitä itseä ja omia kykyjä epäilee. 

Kalevassa oli jo viime viikolla juttua minusta, osuuskunnasta ja näyttelystäni. Se oli huomattu hyvin ja siitäkin on tullut kommentteja. YLEn toimittaja kävi haastattelemassa tisitaina ja juttu pitäisi tulla ulos tänään. Samoin he tekivät YLEn nettiin artikkelia. Haastattelu oli erittäin mukava ja positiivinen kokemus. Tykkäsin!

Muutenhan kirjastolla on nyt aika hiljaista, sanoi virastomestarikin. Kävijöitä näin välipäivinä on jotain tuhannen paikkeilla, kun muulloin on tuplaten tai triplaten. Lauantaina siellä ehkä sitten on vilkkaampaa, kun kirjastolla on Suomi100-etkot. Kun Kauppatorilla alkaa uudenvuoden-juhlat klo 20, niin kirjastolla alkaa etkot viideltä. Ajattelin käydä lauantaina piipahtamassa paikan päällä jälleen tsekkaamassa, että kaikki on kunnossa.

Jos et vielä ole käynyt katsomassa näyttelyäni, niin vielä kerkiää oikein mainiosti ensi viikon lauantaihin saakka.