Kuva%20iltasanomissa.jpg

Asiakkaani Hanna Sarkkinen päätti julkaista kuvat puvusta ja koruista jo etukäteen. Tässä yksi kuva Iltasanomista eiliseltä.Ja tässä linkki koko juttuun: http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1448940245549.html

Minulle sopii tällainenkin tapa. Hanna tekee muutenkin omalla tyylillä juttunsa. Ei ole se perinteinen tapa, mutta sopii mielestäni hänelle. Onpahan sitten sunnuntaina tuttujuttu.

Näille lähtökohta oli pitsimäinen kuvio. Sain idean kissantassukuvioon, kun selailin Hannan facebook-sivuja ja huomasin Hyrmä-kissan olevan tärkeä hänelle. Niinkuin ne lemmikit on muutenkin tärkeitä omistajilleen. Hyrmähän toimi myös Hannan vaalikissana. 

Hanna Sarkkinen on siis Oulun alueen kansanedustaja, joka sai tältä alueelta Juha Sipilän jälkeen toiseksi eniten ääniä viime kevään vaaleissa.

Oman lisän toin tuolla Plique-A-Jour ikkunaemaloinnilla, jollaisia ei taida kovin montaa linnan juhlissa olla. Ja sininen värihän on tietysti itsenäisyyspäivän väri.

Koruille on suunniteltu jo erilaista elinkaarta, mutta siitä sitten joskus keväämällä. Nämähän on menossa meidän kevään yhteisnäyttelyyn Oulun kaupunginteatterille, koska nämä korut on minulle näyttötutkinto.