Kyn%C3%A4ruisut%C3%B6it%C3%A4%20k%C3%A4nKyn%C3%A4ruiskuty%C3%B6t%20muut.jpgkyn%C3%A4ruiskuty%C3%B6t%20mp-tankit.jpg

Piti jotain vanhoja maalauksia skannailla sähköiseen muotoon. Eipä ole paljoa tullut viime aikoina maalailtua, niin pitää muistella sitten vanhoja. Kännyköiden malleista voikin päätellä, että noista on aikaa. 

Intruderin logosta olen erityisen ylpeä. Teksti piti suunnitella siten, että se näyttää ylösalaisin samalta. Koitappa vaikka kääntää näyttö ylösalaisin. ;) Kaikkea ne asiakkaat haluaa... 

Tuon verran tuli itse opittua aikoinaan kynäruiskuilusta. Olis ehkä pitänyt lähtä jonkun ammattilaisen kisälliksi, niin olis tasokin noussut. Ei vain oikein ollut aikaa tai jotain...

Koululla on tapahtunut paljon. Töitä on valmistunut, mutta ne on vielä kuvaamatta. Joudutte hieman odottamaan, kunnes ope on saanut ne arvosteltua, niin kuvaan ja laitan tänne.

Kuluneella viikolla perehdyin itsenäisesti emalointiin. Kokeiluja jatkan ensi viikolla, kun pitäisi pari synttärilahjaa valmistaa. Teen ne Plique-a-jour menetelmällä, eli ikkunaemaloinnilla. Saas nähdä miten onnistuu. Onnistuessaan niistä koruista tulee todella hienoja. Samalla opettelen tekniikkaa ja käytän sitä toisessakin työssä hyväksi. 

Katotaan kerkeäiskö ystävänpäiväksi valmistaa jotain myyntiinkin. Myynnistä tulikin mieleen, että koululle puuhataan omaa osuuskuntaa, jotta voisi omia töitä myydä ihan virallisestikkin. Kävin suunnittelupalaverissa, mutta se oli aika tynkäkokous. Katotaan miten jatkon käy. Osuuskunta voisi olla oikea tapa aloittaa korujen myyntiä ja valmistusta. Saas nährä.