Tämän blogin tarina alkaa olla lopussa. On aika siirtyä seuraavalle askeleelle koruntekijän uralla. Mikä se tarkalleen ottaen on, niin se selviää varmaan tässä kesän ja syksyn aikana, jos on selvitäkseen. Todennäköisesti se on yrittäjyyttä, myyntitapahtumia ja toivottavasti työntäyteistä aikaa. 

Suunnitelmia tulevaisuuteen on tehty koko ajan ja elokuussa se sitten muuttuu todeksi, ainakin jollain tasolla. Olen mukana Oulun Designtorilla myymässä tuotteita. Minkälaisella poppoolla ja millä kuviolla, niin se julkaistaan myöhemmin. Kannattaa käydä aina välillä sivuillani mrwain.fi ja pysyä kuulolla.

Ensimmäiset mallit on viety valimoon ja sarjat tilaukseen. Heinäkuu meneekin niitä viimeistellessä tuonne Designtorille. Siellä on tulossa jotain tuttua, mutta vähän uudistettuna versiona. 

Ai niin, Mr Wain´s World korunäyttely loppui tällä viikolla. Tulin just hakemasta koruja Helsingistä ja jotenkin tyhjä olo. Näyttely sujui mainiosti ja toivotaan sen poikivan jotain tulevaisuudessa. Senpä näkee sitten. Palaute oli kuitenkin erittäin positiivista kauttaaltaan. Itse olin myös tyytyväinen esillelaittoon ja toteutukseen. 

Seuraavaa näyttelyä ei nyt juuri jaksa miettiä. Kyllä siellä mielessä muhii kaikenlaista ja jotain joskus teen, mutta en nyt vähään aikaan. Tai jos tulee jotain, niin se voi olla vaikka tauluja. Tauluista puheen ollen...olen piirrellyt tilaustöitä ja maalauspuolella on jotain isoa mahdollisesti tiedossa, jos vain ajatukset ja tarjoukset kohtaavat. Mahdollisuuksia on, toivotaan parasta.

Blogin kirjoittaminen on ollut kiintoisaa, vaikka en ole viimeisten parin vuoden aikana paljoa kirjoitellut. Olisiko tämän tarinan aika loppua ja minun siirtyä johonkin uuteen...

Kiitoksia kaikille lukijoille ja seuraajille!

Tarinani jatkuu kotisivuillani ja instassa.

Hyvää kesää kaikille lukijoille!