IMG_20170531_162151.jpg

Onpa ollut hässäkkää viimeiset viikot! Pääsimme vihdoin sopimukseen koulun myymälän hoitamisesta kesän ajan ja eilen se vihdoin alkoi. Myymälä on Tuuma ja Tikki Oulun Pikisaaressa.

https://fi-fi.facebook.com/tuumajatikki/

Myymälä on siis avoinna koko kesän kaikkina päivinä, paitsi maanantait on kiinni. Sieltä löytyy meidän jäsenien tuotteita, sekä koulun omia Tuuma ja Tikki-tuotteita. Lisäksi myynnissä on yhden NY-yrittäjän puutuotteita. Tuotevalikoima on muuttunut normaalista myymälän arjesta ja nyt sieltä löytyy mm. kattavampi valikoima koruja. Lähiaikoina saadan vielä lisää laadukkaita käsityöläisten tuotteita, kunhan he kerkiävät niitä valmistamaan. Tämä myymälähanke tuli aika pienellä varoitusajalla, joten hulina on kovaa läpi kesän pajoilla ja työhuoneilla.

Vein myös omia tuotteita myyntiin. Siellä on vanhoja tuttuja malleja, Ice Bubbles-korviksia ja Grille-korviksia eri väreissä. Lisäksi löytyy kuvan kaltaisia kierrätyskupari-korvakoruja, tietysti emaloituna. Kaikki ovat erilaisia, uniikkeja. Teen näitä ylijäämäkuparista, jota on jäänyt sahausharjoituksista ja muista töistä yli. Siksikin muodot aina vaihtelevat ja värit pyrin löytämään muotoon sopiviksi. Kahta täysin samanlaista ei tule ja jos tällaisen haluaa, niin kannattaa suunnata kohti myymälää, koska näitä saa todennäköisesti vain tänä kesäsesonkina. Eihän sitä koskaan tiedä tulevaisuudesta, mutta materiaalia riittää vain nyt kesäksi. 

Tein myös muutamia lahjariipuksia tytön kavereille ja tässä yksi kuva sellaisesta.

IMG_20170611_092625.jpg