Grille.jpg

Nyt olis ehkä aika loppuyhteenvedon. Viikon olen kerennyt sulatella koko hommaa ja lukea palautteita, joita tuli ihan hirveesti. Kiitos kaikille palautetta antaneille!

Näyttely näkyi mediassa ihan kiitettävästi. Ensin oli Kalevan juttu ja sitten lopussa vielä YLE Ouluradion haastattelu ja artikkeli netissä. Tästä sen voi lukea: http://yle.fi/uutiset/3-9385184

Ylen artikkelissa oli linkki tähän blogiin, joten arvata saattaakin, että kävijäennätykset paukkui ihan keposesti. Jos laskuri vähänkään pitää paikkansa, niin lähes TUHAT blogin lukijaa kävi yhtenä päivänä täällä. Ihan käsittämätöntä! 

Uskoa omaan tekemiseen tuli roppakaupalla ja tästä on hyvä jatkaa alkavaa koruntekijän uraa. Jahka saan opiskelut loppuun. Kulunut viikko on ollut kuin Jouluna, koska pakettia paketin perään on saapunut tänne perälle. Työkaluja ja koneita on kohta sen verran, että pääsee tekemään itse asiaa, eli koruja. Täytyy laittaa tässä joku päivä kuvia pajalta.

Ai niin, tein koostevideon näyttelystä. Jos et päässyt paikan päälle kirjastolle, niin tästä voit hiukan tunnelmoida ja katsoa esillelaittoa ja itse koruja: https://www.youtube.com/watch?v=Bf3Wd-9BHBI

Videolla näkyy lopussa myös suosikkiäänestyksen tulos.

Muutakinhan sitä kuuluu. Osuuskunta Artesaari kasvaa huimaa vauhtia ja meitä on jo 43 jäsentä. Jatkan vielä tämän vuoden hallituksen puheenjohtajana ja sitten annan vetovastuun seuraavalle. Ehkä tuossa vuoden loppupuoliskolla täytyy jo keskittyä omaan tuotantoon. Katsotaan, että mitä sitä keksitään vielä. Jotain juttuja on jo suunnitteilla ja niistä joskus myöhemmin lisää.