CAM00590%5B1%5D.jpg

Tänään tuli oltua ensimmäisessä myyntitapahtumassa. Keli ei oikein ollut jouluinen, vaan vettä tuli koko päivän välillä enemmän ja välillä vähemmän. Kelin tuomasta haasteesta selvittiin ja päivä oli oikein onnistunut. Ja kiitoksia Jyrkille mahtavasta kyltistä. 

Myyntiä ei hirveän paljoa tullut, mutta palautetta sitäkin enemmän. Toisaalta myyntipaikka oli sen verran edullinen, että plussalle nyt reippaasti jäätiin. Kokemuksena päivä oli antoisa ja lukuisia mukavia keskusteluja käytiin koruista. Myyntiä ajatellen olisi pitänyt olla enemmän edullisia koruja. Ymmärrän, ettei kalliimpia koruja osteta hetken mielijohteesta. Halusin kuitenkin tuoda myös niitä esille.

Emalointi herätti kiinnostusta, varmasti siksikin, ettei emalikoruja kovin paljoa ole tarjolla. Ikkunaemalointia varsinkaan. Jospa se jäisi monelle kytemään ajatuksiin ja tilaisivat tulevaisuudessa jotain. Tuntui ainakin siltä, että mielenkiintoa riitti.

Järjestin koruarvonnan, jossa piti kertoa Hot Rokin eri väreistä mielipiteitä. Arvonnassa onni suosi Leena Inkalaa Limingasta. Paljon onnea voittajalle. Sovittiin jo toimitus tiistaille. Voittaja valitsi suosituimman värin, eli turkoosin. Tuli sekin todettua, että Hot Rok on unisex-koru. Sopii siis hyvin naisille ja miehille, vaikkakin on suunniteltu alunperin miehelle. 

Tässäpä kyselyn tulokset:

  1. Turkoosi 35.3 %
  2. Punainen 20.6 %
  3. Teräksen harmaa 17.6 %
  4. Sininen 11.8 %
  5. Ilman emalia/patinoitu 8.8 %
  6. Vihreä 5.9 %
  7. Keltainen 0 %

Kiitokset kaikille osallistuneille!

Alla oma puoliskoni myyntitiskistä. Viime hetkellä saimme tuon harmaan ratapölkyn, joka toimi ihan älyttömän hyvin. Saimme näin korut kahteen tasoon esille. 

CAM00581%5B1%5D.jpg