IMG_20180124_161342.jpg

Siinä se sitten on. Eka taulu.

Varmaan kolmekymmentä vuotta oon aikonut maalata taulun ja nyt se vihdoin toteutui. Ei ole vain koskaan saanut aikaiseksi, kun on tullut maalailtua ja piirreltyä muilla välineillä. Oli kyllä siistiä hommaa, mutta pitänee hommata vähän paremmat pensselit seuraavaa kertaa varten. Taulun ideassa on vähän samaa, kuin Hot Rokeissa joskus kauan sitten. Mietin, että miehelle tuollainen voisi kelvata, kukkia tai maisemaa paremmin. Tuo löysi paikkansa toistaiseksi pojan huoneesta.

Joulumyynti meni ihan kivasti. Tuumassa ja Tikissä kävi porukkaa, varsinkin myyjäisten aikaan ja yhden päivän vietin torilla kojussa myymässä. Nythän se sitten on vähän rauhallisempaa, niin kerkiää näitä tehdä ja suunnitella tulevaa yritystoimintaa. Ja näyttelyä.

Jännät viikot on muutenkin edessä, kun Kulttuurirahaston apurahapäätökset tulee ihan pian. Eka kertaa hain ja en elättele suuria toiveita, mutta muutkin jutut on tässä lyhyessä korusepän urassa toteutuneet hyvällä prosentilla, joten en pidä mahdottomana positiivista vastaustakaan. Sain sen verran hyvät lausunnot, että jotain mahdollisuuksia voi ollakkin. Eipä silti, että ratkaisisiko se mitään, mutta helpottaisi näyttelyn rakentamista, kun ei tarvitsisi repiä viimeisiä ruokarahoja materiaaleihin. Lapset kiittäisi ;) Oiskohan pitänyt tuolla perustella...hmmm...