Art%20Deco.jpg

Tässä eilen valmistunut näyttötutkintoni. Enää puuttuu vain ketju, joka on jo tilattuna Puolasta. Löysin sieltä edullisen korutarvikekaupan, josta on jo aiemminkin tullut tilailtua. Sieltä saa mm. emaleja ja työkaluja huokeaan hintaan.  

Näyttötutkinnon nimi on Kulttuurilähtöinen valmistaminen. Valitsin tyylisuunnaksi Art Decon, joka miellyttää minun silmää graafisilla muodoillaan. Jotenkin tämä tuntuu omalta jutulta. Löydän kyllä samoja piirteitä aiemmistakin tuotteistani. 

Koru on rintakoru ja riipus yhdessä. Aihe on siis suihkulähde. Musta väri kuvaa varjoja ja sininen tietysti vettä ja sen loiskeita. Art Decoon kuuluu kontrastit, graafiset muodot ja massiivinen koko.

Tälle löytyy jo asiakas, joka oli myös minun asiantuntijani tyylisuuntaan tutstumisessa. Ja huippu hän olikin. Suomesta ei löysy toista, joka tietäisi aiheesta yhtä paljon. Hän on ammatiltaan historian tutkija ja kirjailija.

Seuraava tutkinto on asiakaslähtöinen näyttötutkinto. Odottelen siihen koululta asiakasta. Se voi sitten olla jotain ihan muuta, kuin emalointia. Eipä se kyllä haittaa, mutta tulevaisuus mulla on näissä emalikoruissa. Ainakin nyt tuntuu siltä ja eihän tällaisia löydy markkinoilta mistään.