Hot%20Rok%20steel.jpg

Sain uusia emaleja ja pitihän se päästä testaileen. Mulla oli pari Hot Rok-korua valmiina ja tein vähän machomman version. Hyvä vaihtoehto patinalle, nimittäin tämä teräksen harmaa. Tykkäsin ainakin itse ja omin tämän heti omaan kaulaan.

Näihin on tullut tehtyä jos jonkinväristä kokeilua ja varmaan kohta pitäisi päättää mitä värejä laitan tuotantoon. Pitänee ottaa myyntitapahtumiin kaikki mukaan ja katsoa, että mikä kiinnostais. Tai ehkä pitäis järjestää joku spektaakkelimainen äänestys jossain...

Brändijuttuja on pitänyt kehitellä viime aikoina. Tilasin päheitä käyntikortteja läjän. Ne on muovisia, joten säilynevät vähän pidempään ehyenä. Suunnittelimme koulutehtävänä keväällä käyntikortit, mutta tarkemmin katseltuani, ne oli aika kauheita. Selkeytin värimaailmaa ja fontti tuli vähän "taiteellisemmaksi". 

Nyt kun brändini on valittu, on varmaan aika avata facebookin ihmeellinen maailma. En ole koskaan ollut siitä kiinnostunut, enkä ole sinne kirjautunut, mutta brändini on todennäköisesti kohta siellä. Jospa sen äänestyksen järjestäisikin sitten siellä...

Ai niin, tuotemerkkini tulee olemaan: SVArt. Tulee nimestä ja art-sanasta. Musta sopii oikein hyvin kaikkeen ja varsinkin, kun teen värikkäitä emalikoruja ;)