Tri.jpg

Syysloma on sitten takanapäin. Kokonaan en unohtanut kouluhommia, vaan mallinsin uusia tuotteita. Tässä kuvassa yksi aiemmin aloittamani, mutta tänään valmistunut riipus. Tämä on menossa synttärilahjaksi eräälle viiskymppiselle.

Malli on oikeastaan suunniteltu rannekoruun, mutta käyhän tuo tuohonkin. Tuosta mallista voi koota monia erilaisia versioita. Nimi otsikkoon on vedetty hatusta, mutta aika hypnoottinenhan tuo on.

Tällä viikolla pitäis saapua Englannista uusia emaleita, niin pääsee kokeilemaan uusia juttuja ja värejä. Koulun värit ei oikein houkuttele, kun ne on todella likaisia huolimattoman käytön jäljiltä. 

Tyyli ja tekniikka alkaa oleen sitä, mistä itse tykkään. Muoto on tullut koulutehtävänä tehtävästä kelttiaiheesta. Tuo ei kyllä ole suoraan kelttiläinen, vaan oma mukaelma kolminaisuudesta.

Näyttely on vielä tämän viikon kirjastolla. Kuulemma kovasti on käyty katselemassa korujani. Ostaakin olisi haluttu, mutta kirjastossa ei voi pitää myyntinäyttelyä ja toisekseen osa tuotteista on jo aiemmin tehty asiakkaalle. Loput tulee myyntiin Joulumyyjäisiin koululle tai Limingan Vanhan ajan Jouluun-tapahtumaan.