CAM00246%5B1%5D.jpgCAM00249%5B1%5D.jpg

Eilen oli viimeinen koulupäivä ennen joululomaa. Vietin päivän pajalla ja illalla oli joulujuhla Pikisaaressa.

Päivä oli tuottoisa. Sain tehtyä yhdet korvikset ja kaksi sormusta hopeasta. Ylemmässä kuvassa extempore suunnitellut nappikorvikset vastavalmistuneelle ja alla tilaustyö miesten sormus nimellä varustettuna. 

Nyt olis sitten hiukan pidempi Joululoma. Koulu alkais vasta 12.1, mutta menen pajalle heti loppiaisen jälkeen. Jotain rajaa lomailullakin. Opettajalta tuli "määräys", että viikko pitää ainakin lomailla korujen teosta, mutta miten sitä malttaa ;)

Tehtävää Joululomalle jokatapauksessa riittää. Kaksi korusarjaa pitää luonnostella ja esittää heti koulun alettua. Olen niitä jo aloittanutkin ja varsinkin miesten mallisto on hyvällä jalalla. Pää ei aina vain tahdo pysyä mukana, kun pitää suunnitella useita töitä päällekkäin. Sitähän se varmaan sitten työelämässä on. 

Tuotesuunnittelussa on yleensä löytynyt, ainakin omasta mielestä, jokin oivallus, josta muokkaamalla on syntynyt valmista. Miesten korumalliston aiheena on minulla arkkitehtuuri ja "Lakeuden katedraali". Siinä saattaa olla joillekkin lukijoille jotain tuttua.

Naisten malliston aiheena on neljä vuodenaikaa. Jotain olen saanut paperille ja kokeillut tehdä hopeastakin, mutta siinä jatkan luonnostelua ja katson syntyykö vielä parempia oivalluksia. Aiheena neljä vuodenaikaa on yllättävän haasteellinen. Pitää miettiä, näkyykö kaikki vuodenajat jokaisessa korussa, vai onko yksi vuodenaika per koru. Kallistun ehkä jäljempään vaihtoehtoon. Korusarjan osat ovat: Korvikset, kaulakoru, rintakoru ja rannerengas. Siinäpä sitä on miettimistä Joulun ajalle...

Kiitokset lukijoille syksystä ja

Oikein Rauhaisaa Joulun Aikaa 

ja

Onnellista ja entistäkin Luovempaa Uutta Vuotta!

 

Blogihan jatkuu ensi vuoden puolellakin ja entistä suuremmalla innolla!