SVArt%20uusi%20logo.jpg

Siinäpä uusi tuotemerkkini. Tämä on tuntunut ikuisuusprojektilta. Jossain vaiheessa vain oli tehtävä päätöksiä ja se vaihe oli nyt. Parin viikon päästä olen ensimmäistä kertaa myymässä julkisesti tuotteitani. Olemme toisen osuuskuntalaisen kanssa yhdessä varanneet myyntipöydän Limingan Vanhan Ajan Joulu-tapahtumaan. Sinne on odotettavissa tuhansia kävijöitä lauantaipäiväksi.

Vanhan Ajan Joulu pidetään 28.11.15 klo 10-15 Limingan pappilan pihapiirissä. Minun kanssa pöydän jakaa Anu Ilo desing. Pitäis sinnekkin kehitellä jotain juttuja, mutta en ole oikein ehtinyt miettimään koko tapahtumaa. Muutamia ajatuksia olemme Anun kans vaihtaneet.

Tuotteita mulla on valmiina, kun näyttely on purettu ja sieltä jäi myytävää. Näyttelyhän ei siis ollut myyntinäyttely, joten tuotteet voi nyt myydä.

Sinne vain kaikki hankkimaan Joulupaketteja. Tai jos ei tuonne pääse, on seuraava mahdollisuus Pikisaaren perinteisissä myyjäisissä 11.-12.12.15. hankkia koruja lahjaksi. Myyjäisiin menen, mikäli aikaisemmasta myyntitapahtumasta jää riittävästi myytävää. Lisää ei kovin paljoa ehdi tekemään.

Myytävänä minulla on mm: Lehti-korviksia kolmen värisiä, Hot Rokkeja useissa väreissä ja ilman väriä, Lankakeriä pronssisena, ehkä joku Tolleri ja muutamia yksittäiskappaleita eri koruista. Tervetuloa shoppailemaan!

SVArtista sen verran, että nimi on nuoremman poikani keksimä. Sopii kyllä oikein hyvin, varsinkin jos tulee tehtyä muutakin kuin koruja. Kaikenlaista on tullut mietittyä... 

Domain on varattu, mutta sivujen tekeminen on vaiheessa. Minä kun en ole mikään nörtti, niin sivujen tekemisen opetteluun menee aikaa. Niin, voishan ne ulkoistaa, mutta haluan oppia senkin taidon. Helpompi sitten päivittää, kun itse tietää tarkasti, että mitä päivittää.

Linnan juhla-korut on työn alla. Aloitin virallisesti tutkinnon keskiviikkona. Tein valtavasti taustatyötä ja löysin mielestäni hyvän tarinan. Lopullisesti idea ja ajatus loksahti kohdalleen kuitenkin vasta, kun aloitin itse tutkinnon ja rupesin luonnostelemaan ja tekemään taustatyötä. Koruista ja puvusta tulee hyvinkin yhtenäinen kokonaisuus. Löysimme puvun suunnittelijan kanssa hyvän yhteisymmärryksen ja molemmat piti toisen ideoista. Kokonaisuudesta tulee sellainen, että huomataan. Odotan jo innolla kuudetta päivää joulukuuta, vaikka korutkaan ei ole vielä valmiina. Uskoisin, että saan valmista ensi viikon aikana tai viimeistään seuraavan viikon alussa. 

Kyllähän se nyt pitää jonkinlainen vastaanotto järjestää. Lasillinen täytyy nostaa ja ehkä toinenkin...