IMG_20180420_111524.jpg

Pari viikkoa siis vielä näyttelyn alkuun. Korut toimitan heti vapun jälkeisenä päivänä. 

Kuvassa pari eriväristä Trinity-rannekorua. Punasävyinen on vastavalmistunut versio.

Korut muuten on pientä loppuviimeistelyä vaille valmiita. Kehyksiä vielä odottelen postista, kun ei sitten tullutkaan käyntiä Ikeassa, niin piti tilata postin kautta, joka tosin taisi olla halvempaa. Joskin kehykset olisivat olleet Ruotsin puolella jonkin verran halvempia, kurssien ollessa suotuisia. 

Jännitys alkaa pikku hiljaa nousemaan, kun vien omat työni taas kaiken kansan ihmeteltäväksi. Olihan niitä viimeksikin tosi paljon näyttelyyn tutustujia, mutta nyt on täysin uutta porukkaa, kun kuitenkin isolle kirkolle mennään. Pistähän kalenteriin 3.5.-4.6.2018 ja jos liikut Helsingissä, niin käy tutustumassa töihini Cafe Aallossa. 

Sen verran vielä koruista, joita vien näyttelyyn. Suunnitelma on hieman muuttunut alkuperäisestä uniikkien taidekorujen valmistuksesta. Vaikka niitäkin sinne tulee, niin tulee sinne myös paljon täälläkin jo esiteltyjä koruja. Ajattelin, ettei niitäkään ole vielä kovin moni nähnyt ja itse olen niistä hyvin ylpeä, joten haluan niitäkin esitellä. Ja yleisöhän on uutta, niin eipä siinä taida olla ongelmaa. Tähän ratkaisuun päädyin myös rahoituksen puutteessa, koska materiaalit olisivat tulleet kalliiksi ja kun en saanut apurahaa, niin näillä mennään. Ja näyttelylle tulee muutenkin aika paljon hintaa, jo välimatkojenkin takia. Toki uskon, että saan kaikki panostukseni takaisin myöhemmin.

Liityin muuten myös instagramiin. Jee, some odottaa! Liity seuraan, postailen sinne vähän enemmän kuvia näyttelyvalmisteluista.

https://www.instagram.com/wainmr/