Sepelkyyhkyt.jpg

Tänään sain valmiiksi riipuksen, jonka tein harjoitustehtäviä tuunaamalla. Koru on tehty käsin kaivertamalla vahasta ja sitten valettu hopeasta. Niitä oli kaksi, jotka juotin yhdeksi koruksi, riipukseksi.

Juotettuani nuo yhteen, huomattiin niiden muistuttavan lintuja. Niin se koru muuttuu.

Nyt ei ole tullut kovin paljoa valmiita tuotteita, kun meillä on ollut työsalissa aika vähän tunteja. Kurssin loppupuolella tammikuussa on sitten senkin edestä. Eiköhän niitä korujakin sitten valmistu. 

Ja tää ei ole sitten myynnissä, vaan menee joululahjaksi :)

Miesten riipusten valmistus etenee hitaasti, mutta varmasti. Olen tehnyt kaikki kolme mallia 3D-ohjemalla valmiiksi jyrsittäväksi vahasta. Ne näyttää paljon paremmalta, kuin piirustukset. Valmiit on todennäköisesti vieläkin siistimmät. Ainakin toivottavasti...

Tällä viikolla kävimme yritysvierailuilla parissa paikallisessa pajassa. Niissä oppi enemmän, kuin istumalla luokassa. Oli mielenkiintoista nähdä, mitä se tulevaisuus voisi olla.

Tänään olisi ollut luokan pikkujoulut, mutta täytyi jättää väliin lastenhoitohukin iskettyä. Aamulla voi olla tyytyväinen ratkaisuun. Huomenna on vapaapäivä, mutta eiköhän se mene luonnostellessa tai matikan kokeen parissa. Hellurei!