Hot%20Rok2.jpg

Grillet.jpg

Siinä taas viime viikkojen satoa. Yllä itselleni valmistujaislahjaksi tekemäni Hot Rok-riipus. Tämä oli niistä alussa suunnittelemistani malleista ainoa, jota en ollut tehnyt valmiiksi asti. Se hieman kaiveli, joten oli ryhdyttävä tuumasta toimeen.

Alempana uusimpia värimalleja Grille-korviksista. Ylimmät niistä oli jo esitelty aiemmin, mutta nämä vihreät ja siniset ovat valmistuneet tällä viikolla. 

Kooste%20koruista.jpg

Kooste%20koruista2.jpg

Koulun päättymisen kunniaksi tuli laiteltua koruja esille. Tässä pari koostetta pöydältä. Monenlaista on tullut tehtyä ja silti tuntuu, että on vain raapaissut pintaa ja niinhän se taitaa ollakkin.

Juhlia vietimme koulukavereiden kanssa perjantaina ja joitain vieraita kävi viikonloppuna, vaikka en mitään juhlia järjestänytkään. KIITOKSIA kaikille muistaneille!

Päättäjäisjuhla oli arvokas ja se pidettiin Oulun tuomiokirkossa. Sain pari stipendiä, joista olen todella otettu. Toinen oli OSAO:n oma stipendi ja toinen Oulun käsityöläis- ja pienteollisuussäätiön antama stipendi. Säätiö oli itselle uusi tuttavuus, mutta tekevät arvokasta työtä käsityöläisten tukemiseksi. Perusteluina oli: Yrittäjämäinen asenne, korujen tekeminen Linnan juhliin, näkyvyys mediassa ja Osuuskunta Artesaaren perustaminen ja sen ensimmäinen puheenjohtajuus.

Tukea tarvitaankin uran alkutaipaleella, koska tässä ja muissakaan käsityöläisammatissa ei ole helppoa aloittaa uraa. Kiitos myös stipendien antajille!

Nyt on tyhjä olo ja on ehkä aika huilata hetken. Sen jälkeen alkaa arkinen työ uran rakentamiseksi.