Bubbles%20sormus.jpg

Ensimmäinen 3D-tulostettu tuote valmiina. Tulostin tulostaa hartsia, jota on vielä hieman hankalaa valaa. Tai valu on ihan ok, mutta tulostusjälki ei tässä ollut ihan vahatöiden veroinen. Se tarkoittaa vain suurempaa työtä viimeistelyssä.

Samalla tämä on eka sormus, jossa olen kokeillut emalointia.

Kaikenlaista on viime aikoinakin tapahtunut. Korujani oli Oulun Musiikkijuhlien muotinäytöksessä. Siellä tuli käytyä katsomassa esitystä. Oli kyllä mielenkiintoinen kokemus, kun mallin virkaa hoitivat musiikkijuhlien taiteilijat, Tommi Lindgrenin johdolla. Minulta oli siellä Trinity-kaulakoru ja rannekoru, jotka tein vaimolle synttärilahjaksi. Tytön Grille-korviksetkin piti olla mukana, mutta sairaustapauksen johdosta niitä ei esitelty.

Syksylle hain suurempaa omaa näyttelyä. Siitä sitten ensi kuussa lisää, jos hakemukseni hyväksytään.

Taidekäsityön näyttelyä olemme suunnitelleet kovaa vauhtia. Se alkaa huhtikuun 22. päivä Oulun kaupunginteatterilla. Minulta menee sinne Linnan juhliin tekemäni korusarja, koska se oli minun taidekäsityön näyttötutkinto. Meitä on yhteensä seitsemän näytteilleasettajaa. Näyttely kestää kuukauden.

Monenlaista muutakin suunnitelmaa on vireillä, varsinkin osuuskunnan kautta. Niistäkin sitten enemmän myöhemmin, kun saadaan jotain varmaa paperille. Se on ainakin varmaa, että valmistuminen lähestyy kovaa vauhtia.